PUMA ny utstyrsleverandør for Kolstad Håndball – Kolstad

PUMA ny utstyrsleverandør for Kolstad Håndball

Det er med stor glede og entusiasme vi kan meddele at PUMA blir ny utstyrsleverandør for Kolstad Håndball. Vi har skrevet en samarbeidsavtale PUMA som strekker seg fram til sommeren 2027.

Kolstad Håndball har store ambisjoner for framtida, og har hentet hjem flere av de største profilene i internasjonal håndball. Tirsdag kom nyheten om at vi skal spille kvalifisering til EHF European League, og ambisjonen er at vi de neste årene skal være med å kjempe i toppen av EHF Champions League.

For å innfri disse målsetningene er det viktig at vi har gode samarbeidspartnere, og valg av idrettsutstyr er spesielt viktig for at vi skal prestere best mulig. Derfor er det utrolig gledelig at vi nå kan meddele at PUMA blir ny utstyrsleverandør for Kolstad Håndball. PUMA har ambisjoner om å bli en av Europas ledende leverandører av håndballutstyr, og de ønsker at Kolstad Håndball blir flaggskipet i denne satsingen.

Lagbilde 2005/2006: PUMA var utstyrsleverandør for Kolstads Herrelag sesongen 2005/2006.

På mange måter er ringen sluttet nå som PUMA blir utstyrleverandør for klubben. PUMA var den første samarbeidspartneren vår som var med og støttet klubben våren 2005 når vi etablerte herrelag i Kolstad Håndball. Nå 17 år etter skal de være med å gi klubben et nytt løft nå som vi skal satse mot toppen av europeisk håndball. Vi gleder oss til nye spennende håndballeventyr i Kolstad Arena og Trondheim Spektrum sammen med PUMA.