E.cup-trekning: «Gjerne ikke mot Drammen» – Kolstad

E.cup-trekning: «Gjerne ikke mot Drammen»

– Hvem vi vil møte? Ikke godt å si, men det hadde vært hyggelig ikke å bli trukket mot Drammen, som vi møter nok i hjemlig serie.

Det sier Stian Gomo foran morgendagens trekning av første kvalikrunde i EHF European League. For Stian & Christian Berge begynner selvsagt informasjonsinnhenting når motstanderen blir klar.

– Det er lite vits i å spekulere på motstander. 

Litt har Stian Gomo kikket på listen over mulig motstander i første kvalik.runde i EHF European League. Svensk, danske, tysk og norsk motstander kan han godt tenke seg å slippe…


– Men litt har du vel kikket på listen over mulige motstander og tenkt litt på hva som kan være greit og hva som er det motsatte…

– Litt på lagene har jeg selvsagt sett, og det er jo noen som jeg i utgangspunktet kan tenke meg å unngå. Som for eksempel de to svenske lagene – Sävehof og Kristianstad. Danske Bjerringbro-Sillkeborg, tyske Lemgo og franske Chambery hører heller ikke til ønskemotstanderne.

– Nevn et par som du heller vil møte?

– Altså uten at jeg har veldig god kjennskap til lagene, er det vel ingen grunn til å være misfornøyd om vi trekker finsk (Cocks) eller østerriksk (ALPLA Hard) motstander. Så er det nå bare sånn at vi må jo bare ta det vi får, smiler Stian Gomo. En spennende formiddagsstund blir det uansett.

Kampene i første kvalik.runde spilles siste helg i august og med retur helgen etter, 3./4. september.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther / Kolstad håndball