Trening – dugnad – trening – Kolstad

Trening – dugnad – trening

Slik startet sesongforberedelsene til Kolstad i dag: måling og veiing, styrketrening, dugnad, møte og håndball-økt. Mye godt slik den nye hverdagen for «gamle» og «nye» kolstadspillere blir.

Skjønt dugnad i form av fjerning av «gulvet» i Kolstad Arena, det blir ikke noen gjenganger på kolstad-timeplanen. Ikke at det ble mottatt med sure miner, langt derifra. Her var det bare smilende fjes og positiv innstilling: Dugnad er jo en fin ting også for miljøet, bare bra det, sa for eksempel en smilende Sigvaldi Gudjonsson.

Sesongens fem nykommere på plass; f.v.: Janus Smarason, Sigvaldi Gudjonsson, Torbjørn Bergerund, Magnus Gullerud og Vetle Eck Aga.

Med alle spillere på plass – bortsett fra Axel Hald som har fått litt fri etter U20-EM i Portugal – så ble jobben gjort kjapt og greit, så vidt jeg kunne registrere.

Sesongens første fellestrening foregikk i sin helhet i Kolstad Arena – styrkeøkta forresten i «nytt» rom som deles mellom Trønderhopp og Granåsen Ski Team. I morgen er det bare ei håndballøkt på programmet før spillerne på onsdag og torsdag skal gjennom makstesting av O2-opptak – i tillegg til håndballøkt hver dag. I neste uke venter treningssamling, slik som for ett år siden, i Meråker.

Den spennende 2022/23-sesong er dermed sjøsatt.

Her er noen glimt som vår utmerkede «husfotograf» Robert Magnussen festet på kamerabrikken – fra styrkeøkta, gulvdekke-dugnaden og balløkta som avsluttet dagen.

FOTO: Robert Magnussen
TEKST: Tore Sæther / Kolstad håndball