Stian ble ikke bønnhørt – Kolstad

Stian ble ikke bønnhørt

«Det hadde vært hyggelig å møte et annet lag enn Drammen», sa Stian Gomo i går da jeg spurte om ønsketrekning for første kval.runde i EHF European League. Under trekningen i EHF-hovedkvarteret i Wieni formiddag ble Stian ikke bønnhørt. 

– Det er både fordeler og ulemper med denne trekningen. Jeg velger å fokusere på det positive: Vi møter et lag som vi kjenner godt og som vi kan forberede oss mot med video. Men når det er sagt, så er sikkert ikke Drammen den letteste motstanderen vi kunne ha trukket, var Stians umiddelbare kommentar.

Vi måtte vente lenge før spenningen rundt trekningen ble utløst. Trekningsseansen i Wien startet klokken 11, fire turneringer skulle det trekkes i. European League for menn var den siste, og først som kamp nummer syv av ti ble Kolstad trukket opp av glasskolben. Da var det gått en liten time. Allerede var sterke lag som Sävehof, Bjerringbro og Chambery plassert mot andre motstandere. Vi ble trukket med hjemmekamp først, og så ble det altså Drammen som kom opp som motstander.

Kolstad-sjefen Jostein Sivertsen var ikke alt for lei seg:

– Jeg synes det ble en grei trekning for oss. Det ville selvsagt vært artigere å møte et utenlandsk lag. Men vi har nå hatt bra tak på Drammen, og ambisjonen er jo å komme oss videre til neste runde. Så får vi håpe at vi er gode nok til å slå Drammen.

Hjemmekampen spilles siste helg i august – i Kolstad Arena – med returkamp i Drammen helgen etter (3./4. september).

TEKST: Tore Sæther / Kolstad håndball
SKJERMDUMP: EHF-TV

PS!
Seriekampene mot Drammen de tre siste sesongene har gitt oss fire seire og ett tap.