Blå tomålsseier i Meråker – Kolstad

Blå tomålsseier i Meråker

Laget i blått scoret 17, de røde 15 i dagens internkamp i Meråkerhallen, en kamp som ble spilt med 2 x 20 minutter.

Blått vinnerlag – fra venstre: Elias Thome, Adrian Aalberg, Aksel Hald, Janus Smarason, Magnus Langeland, Martin Kærgaard, Magnus Gullerud og Eskil Dahl Reitan.

Som for ett år siden har Kolstad lagt én uke av sesongoppkjøringen til Meråker hvor forholdene er utmerket både for balltrening, trening utendørs, og sosialt samvær med forskjellige konkurranser – uten (hånd)ball…

… og her er de røde, f.v.: Gabriel Setterblom, Simen Lyse, Nicolai Daling, Simon Kvam, Henning Limstrand, Vetle Eck Aga, Rasmus Thaarup Carlsen, Sander Rønning og Sigvaldi Gudjonsson.

Midt på dag tre oppsummerer Stian Gomo – for anledningen også cool dommer i internkampen – inntrykkene så langt:

og det viktigste laget, målvaktene som vekslet på å stå bak rød og blå mur – f.v.. Torbjørn Bergerud, Sondre Orheim og Lars Eggen Rismark.

– Vi har hatt gode treninger med en stadig bedre struktur i spillet vårt, både offensivt og defensivt – kanskje spesielt bra i forsvarsdelen. Vi etterstreber også et riktig høyt tempo offensivt. Ennå mangler det en del på å komme til mange nok av de riktig gode sjansene, og vi må også luke bort flere feil.

– I tillegg ligger det her fint til rette både for styrketrening og løping. Vi har også en god miks med sosiale aktiviteter, både organiserte og uorganiserte. Og så har vi treningsleirens viktigste «spiller», Boumediene (Rachedi) som står på kjøkkenet fra morgen til kveld for også å legge tingene i matveien best mulig til rette, skryter Stian.

Alle de 19 spillerne og de to hospitantene i A-stallen er på plass i Meråker. Et par av spillerne er ikke klare for full deltagelse, det vil blant annet si ikke å være med i internkamper. Det gjelder Sigvaldi Gudjonsson og Rasmus Mølgaard (reoperert i kne tidigere i sommer og som foreløpig bare trener «rehab»). 

Støttespillerne, f.v.: Stian Gomo, Christian Berge, Grete Kambuås, Ståle Grønset, Harald Pedersen, Erlend Sagosen og Ole Martin Viken.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther / Kolstad håndball