Velkommen til AVKAST for FRIVILLIGE – Kolstad

Velkommen til AVKAST for FRIVILLIGE

Vi inviterer til samling for alle frivillige i Kolstad Håndball. Mandag 22. august fra kl. 18.00 til 20.00 skjer det, og stedet er Kolstad Arena.

Kolstad Håndball har ambisjoner om å skape Norges råeste idrettsopplevelse, og da må vi ha det beste laget både på og utenfor banen. Vi håper du vil bidra til å realisere et trøndersk idrettseventyr.

Kolstad Håndball har hatt flest tilskuere i REMA 1000-ligaen de siste sesongene. Hvis man ser bort fra perioden med pandemi, har tilskuersnittet vært rundt 2000 tilskuere per hjemmekamp. Vi har plass til og ambisjoner om enda flere – både når vi spiller kamper i Kolstad Arena, men ikke minst når vi skal spille i storstua på Nidarø. Da er målet rett og slett å fylle Trondheim Spektrum – med 9000 tilskuere!


For å lykkes med å fylle hallen må vi ha en topptrimmet organisasjon som gjør alt de kan for at publikum skal ha en god opplevelse fra de kommer til de drar fra Kolstad-kamp.
Det betyr blant annet at vi må ha gode rutiner for parkering, billettering og adgangskontroll. Det skal være fan-zone med aktiviteter, innløpingsshow, pauseunderholdning mm.
I tillegg må vi ha et godt kiosk- og serveringstilbud.
Og til slutt må vi lose publikum trygt og effektivt ut av arenaen og området.

Alle som er frivillige på kampdag i Kolstad Håndball får:

* Tilgang til å se alle hjemmekampene
* Arrangementsbekledning
* Bespisning i forbindelse med kamp
* Invitasjon til avkast før sesongen
* Invitasjon til sommerfest etter sesongen
* Mulighet for å være med i et sosialt og engasjerende miljø

Program for AVKAST for FRIVILLIGE på kampdag:

* Presentasjon av spillerstallen
* Status om laget
* Info om organisering av hjemmekamper
* Gruppemøter for hvert enkelt fokusområde på kampdag
* Felles bespisning for alle frivillige


Vi ønsker gjerne å vite hvilket område du kan bidra på under Kolstad-kampene, og velg gjerne flere områder som kan være aktuelle. Vi plasserer dere der det er mest hensiktsmessig i dialog med dere. De som har vært med som frivillig tidligere vil fortsette med samme område som tidligere hvis dere ikke har ønske om annet. Det kan være også andre aktuelle områder, hvis det blir mange som melder seg.

Meld dere også på Avkast for frivillige hvis dere har anledning, hvis ikke tar vi kontakt med deg etter Avkast for å planlegge sesongstarten. Påmeldingsfrist for Avkast er torsdag 18. august.

Partnerpåmelding VIP Arrangement Kolstad – Elverum 22. oktober