Meld på ditt lag til Kolstad-kamp – Kolstad
Kolstad Arena 07 Aug 2022 Trondheim, Kolstad. Treningskamp Kolstad - GOG. Danske GOG er på besøk i forbindelse med oppkjøringen av sesongen 2022/23 Foto: Robert Magnussen / Nidaros Foto

Meld på ditt lag til Kolstad-kamp

Kolstad Håndball har blitt den store håndball-snakkisen både her i Norge og ikke minst ute i Håndball-Europa. Klubben har signert flere landsprofiler, som også er internasjonale stjerner ute i Europa. Allerede denne sesongen kan dere få oppleve kjente landslagsprofiler som Magnus Gullerud (bildet) og Torbjørn Bergerud.

Gjennom en solid 4. plass forrige sesong så har klubben sikret seg kvalifisering til EHF European League, som er det neste høyest nivået i internasjonal håndball. Der kan vi møte toppklubber fra Tyskland, Danmark og Frankrike mm. Men først ute er faktisk Kristian Kjellings Drammen, som vi har hatt et godt tak på de siste årene. Lørdag 27. august inviterer vi til sesongens første hjemmekamp i Kolstad Arena når vi møter Drammen som tok 2. plass i REMA 1000-ligaen forrige sesong. Dette blir en historisk dag, da Kolstad aldri har spilt europacup tidligere.

Onsdag 31. august kl. 19.15 blir det serieåpning mot Nærbø, som vant EHF European cup for et par måneder siden. Nærbø er en motstander vi ofte har slitt mot, og de satte også en stopper for oss i sluttspillet forrige sesong. Det er med andre ord mye prestisje på spill allerede i serieåpningen, og det er nok flere enn vi trønderne som er spente på hvor langt dette Kolstad-laget kan nå denne sesongen.

For oss er det fortsatt viktig at spillerne våre skal være gode forbilder for alle unge håndballspillere i Trøndelag, og vi håper at mange lag ønsker en skikkelig kickstart på sesongen med å ta med hele laget på Kolstad-kamp nå i slutten av august. Vi tilbyr derfor svært gunstige priser for alle som melder seg på via lagstilbud. Spillere og søsken betaler kun kr. 40,- mens de voksne betaler kun kr. 80,- for billetter.

Meld dere på i skjemaet under minimum 3 dager før kamp.

Påmelding VIP Arrangement Kolstad – Elverum 22. oktober (950,-)