Meld på ditt lag til årets største håndballopplevelse! – Kolstad

Meld på ditt lag til årets største håndballopplevelse!

Nå er det bare 1 uke igjen til vi avslutter påmeldingen av lagstilbud til årets største håndballfest i Trondheim Spektrum da Kolstad tar i mot Elverum til årets kamp i Trondheim Spektrum. 
Det er godt over 1000 solgte lagsbilletter allerde så her fylles det fort opp. 

Laget tok en solid 4. plass i forrige sesong. I år har vi en klar målsetting med at vi skal utfordre i alt vi gjør. I år utfordrer vi også det trønderske håndballpublikumet til å sette publikumsrekord i REMA 1000 Ligaen. 

Lørdag 22.Oktober kl.16:30 inviterer vi til en skikkelig håndballfest i Trondheim Spektrum. Elverum er motstanderen og har vært det store flaggskipet i Norsk herrehåndball i 10 år. De er regjerende serie, cup og sluttspill mestere. 

Fra kl. 14.00 vil det blir REMA 1000 FANZONE med aktiviteter og underholdning både for barn og voksne. Det blir bla. ansiktsmaling, hoppeslott, salg av supporterutstyr, underholdning fra scenen mm.

For oss er det fortsatt viktig at spillerne våre skal være gode forbilder for alle unge håndballspillere i Trøndelag, og vi håper at mange lag ønsker en å bli med på en skikkelig håndballfest denne sesongen med å ta med hele laget på Kolstad-kamp nå i slutten oktober. Vi tilbyr derfor svært gunstige priser for alle som melder seg på via lagstilbud. Spillere betaler kun kr. 80,- mens de voksne betaler kun kr. 120,- for billetter bak mål i Trondheim Spektrum.

Meld dere på i skjemaet under senest 20. september. Vi har begrenset kapasitet på dette tilbudet, så det er førstemann til mølla hvis det blir fullt!

Vi sender faktura for billetter

VIP påmelding arrangement Kolstad – Drammen