Meld på ditt lag når Kolstad tar i mot ØIF Arendal og Bidasoa Irun – Kolstad

Meld på ditt lag når Kolstad tar i mot ØIF Arendal og Bidasoa Irun

Nok engang er det klart for en forrykende kamp i Kolstad Arena når vi tar imot ØIF Arendal Lørdag 01.oktober kl. 18:00. ØIF Arendal har allerede pillet Elverum på nesen etter en tomålsseier i Terningen Arena, så her ligger alt til rette for en spennende kamp. Etter tre spilte kamper ligger vi øverst på tabellen. Rensk stemmebåndet og gjør deg klar til å fylle Kolstad Arena for nok en ny folkefest.

Dagens kampsponsor er TELIA som kommer oppover med masse aktiviteter og en egen GAMING ZONE. Telia står også for pauseunderholdningen med gaming på storskjermen.

Du har også muligheten til å melde på ditt lag til kamp til EHF European League kampen mot Bidasoa Irun, Tirsdag 04.Oktober. Bidasoa Irun er et bra spansk lag som endte på 3.plass i den spanske ligaen i fjor. Bidasoa Irun har tidligere erfaring fra EHF European League, hvor de i fjor kom seg videre fra gruppespillet og inn i en åttendedelsfinale. I åttendedelsfinalen sa det stopp og de røk ut etter to jevne kamper mot fjorårets danske seriemester GOG. Kampen er returoppgjøret av de to kampene som står mellom oss og et Europa-eventyr, så her trenger vi alle mann alle når vi skal prøve å kvalifisere oss til Europa-spill.

Dagens kampsponsor er DNB som vil ha sin egen FANZONE med diverse aktiviteter.

Junior VIP er et konsept der vi tilbyr spillere, lagledere og foreldre litt å spise og drikke på før kamp. Her blir det også diverse aktiviteter og konkurranser for barna.

Meld dere på i skjemaet under minimum 3 dager før kamp.

Innløp Kolstad-Drammen