VIKTIG INFO OM LAGSTILBUD PÅ KOLSTAD-ELVERUM – Kolstad

VIKTIG INFO OM LAGSTILBUD PÅ KOLSTAD-ELVERUM

Viktig info til alle dere som har bestilt lagstilbud til Kolstad-Elverum i Trondheim Spektrum Lørdag 22. oktober.

Nesten 3 000 personer har valgt å benytte seg av lagstilbudet til denne kampen, noe som er utrolig bra! Så vi har valgt å utvide antall seter på dette tilbudet, slik at alle dere skal få plass til denne kampen. Totalt sett har vi solgt godt over 6000 billetter allerede, og er på god vei mot full hall og 9000 tilskuere 😊

Vi får dessverre ikke brukt vårt eget billettsystem i Trondheim Spektrum, da det er et krav om at vi bruker Eventim, som er deres system. Det betyr også at det blir et billettgebyr på kr. 15,- per billett for barna og kr. 20,- per billett for voksne. Disse gebyrene går uavkortet til Eventim og Trondheim Spektrum, og er dessverre ikke mulig for oss å gjøre noe med. Dere er uansett sikret de beste prisene på billetter på denne kampen, da deres pris er betydelig lavere enn markedet for øvrig.

Dere har jo allerede registrert dere via påmeldingsskjemaet på Kolstad Håndballs hjemmeside, men i og med at vi ikke styrer selv hvordan man legger inn billettene i Eventim, så må dere selv trykke på linken under, og bestille plassene deres på nytt. Enten ved å velge Beste tilgjengelig og legge inn antall, eller å gå inn i salkartet og velge gule eller blå plasser, som er dedikert til dere som har bestilt lagstilbud. Dere betaler samtidig som dere bestiller, så anbefaler at dere som betaler for bestillingen sender VIPPS krav til alle som skal være med.

Bestill billetter her

Fristen for å legge inn bestillingen dere er tirsdag 4. oktober, så håper alle rekker å få ordnet dette før da, hvis ikke må dere gi oss beskjed. Dette kommer til å bli Norges Råeste Idrettsopplevelse, så dette må dere ikke gå glipp av 😊

Hvis dere har noen spørsmål kan dere sende en e-post til anders.bergheim@kolstad-handball.no