Historisk mulighet til gruppespill i Europa – Kolstad

Historisk mulighet til gruppespill i Europa

Vi har gleden av å invitere alle ansatte på Huseby Skole, med familie, til siste kvalifiseringskamp til EHF European League. Aldri før har et trøndersk herrelag i håndball kvalifisert seg til et gruppespill i Europa.

Som en del av det gode samarbeidet mellom Kolstad Håndball og Huseby Skole så ønsker vi nå å invitere alle ansatte m/familie til den utrolige viktige kampen mellom Kolstad og Bidasoa Irun førstkommende tirsdag kl. 18.45 i Kolstad Arena.

Kolstad Håndball har hatt en fantastisk start på sesongen, og leder REMA 1000-ligaen etter 4 strake seire. I tillegg er vi klare for siste kvalifiseringsrunde til EHF European League. Forrige tirsdag tapte vi 30-27 borte mot det spanske topplaget Bidasoa Irun, i en skikkelig heksegryte nede i Baskerland. Nå ønsker vi fulle tribuner og skikkelig trøkk når vi spiller årets viktigste kamp i Kolstad Arena.

Meld dere på i skjemaet under ila. mandag 3. oktober, så får dere tilsendt billetter til denne utrolige viktige kampen ila. tirsdag formiddag.

Vennligst velg et gyldig skjema