VIKTIG INFO OM KOLSTAD-ELVERUM TIL DE SOM HAR SESONGKORT – Kolstad

VIKTIG INFO OM KOLSTAD-ELVERUM TIL DE SOM HAR SESONGKORT

Viktig info til alle dere som har sesongkort til Kolstad Håndballs hjemmekamper. Les alt som står under, fristen for å booke plasser er tirsdag 4. oktober.

Vi har omsider landet en løsning på hvordan dere får sikret dere plasser på Kolstad-Elverum hos Eventim, som er Trondheim Spektrums billettleverandør. Vi synes selvsagt det er utfordrende å bruke 2 forskjellige billettsystem, og ikke minst synes vi det er synd at dere har måtte vente på denne løsningen. Må bare beklage at det har blitt litt fram og tilbake, men dette tror vi blir en god løsning for alle parter.

Trykk på linken under, så kan dere klikke dere inn og velge enten beste tilgjengelige plasser, eller gå inn i salkartet og håndplukke plassering. Billettkategorien deres heter Sesongkort fri, og koster kr. 0,-

Bestill dine plasser her

Vi har gitt dere muligheten til å velge de beste plassene, som vil si nederste tribune på langsiden i Trondheim Spektrum. Noen vil nødvendigvis havnet litt ut på siden, men man ser uansett veldig godt fra de plassene. Veldig viktig for oss at dere bruker de plassene dere bestiller, for vi ønsker å sette publikumsrekord i REMA 1000-ligaen denne dagen 😊

Vi har fått mange forespørsler fra dere med sesongkort om dere kan kjøpe til ekstra billetter til venner og familie ved siden av sesongkortplassene, og med denne løsningen så får dere til å gjøre det selv. Prisene er de samme som i Kolstad Arena, men Eventim tar et billettgebyr på toppen av dette, som gjør at det totalt sett blir litt dyrere.

Merk at vi har over 6 000 solgte billetter i Kolstad Arena allerede, og vi har trua på at det blir full hall og nesten 9000 tilskuere denne dagen. Dette kommer til å bli Norges Råeste Idrettsopplevelse, så dere bør få med dere så mange som mulig på denne kampen. Dørene åpner kl. 14.00, og da blir det REMA 1000 FANZONE med masse spennende aktiviteter og konkurranser både til store og små, før kampen Kolstad-Elverum som starter kl 16.30.

Hvis dere har noen spørsmål om sesongkort eller billetter, så kan dere sende de spørsmålene til vår Billettsjef Kristine Setting, som har e-post kristine@kolstad-handball.no

Vel møtt til Norges Råeste Idrettsopplevelse!