Meld på ditt lag når Kolstad tar i mot Runar til toppkamp i Rema 1000- Ligaen – Kolstad

Meld på ditt lag når Kolstad tar i mot Runar til toppkamp i Rema 1000- Ligaen

Det er nok engang duket for et skikkelig toppoppgjør i Rema 1000-ligaen når Kolstad møter Runar hjemme i Kolstad Arena Tirsdag den 15. november kl. 18:15. I skrivende stund leder Kolstad Rema 1000-ligaen med 6 seire på like mange forsøk. På plassen like bak finner vi Runar som har hatt en sterk sesongåpning og har tatt 5 seire på 6 forsøk. Runar tok nå siste serierunde to sterke poeng mot ØIF Arendal så her ligger alt til rette for et forrykende oppgjør mellom to lag i form. Med lørdagens opplevelse som Norges Råeste Håndballopplevelse med over 9000 i Trondheim Spektrum friskt i minne ønsker vi å invitere ditt lag til en ny folkefest, denne gangen hjemme i Kolstad Arena.

Junior VIP er et konsept der vi tilbyr spillere, lagledere og foreldre litt å spise og drikke på før kamp. Her blir det også diverse aktiviteter og konkurranser for barna

Lagstilbud er nå utsolgt! Men det er fortsatt muligheter for å melde seg på til to ny spennende oppgjør i Kolstad Arena!