Ta med ditt lag på to spennende oppgjør i Kolstad Arena! – Kolstad

Ta med ditt lag på to spennende oppgjør i Kolstad Arena!

Ny mulighet for påmelding til Junior VIP/Lagstilbud til to viktige kamper i Kolstad Arena. Søndag 27.november når vi tar i mot Drammen som siste hinder før deltagelse i Final 8. Ta med ditt lag på kvartfinale i NM.

Onsdag 30.november tar vi i mot hardtsatsende Kristiansand. Ta med ditt lag på nok et spennende oppgjør i Rema 1000-ligaen.

Vi ønsker å invitere samtlige lag i Trondheim og omegn til Junior VIP før kampen. Vi merker stor etterspørsel på lagstilbud så her gjelder det å være tidlig ute. Junior VIP er et konsept der vi tilbyr spillere, lagledere og foreldre litt å spise og drikke på før kamp. Her blir det også diverse aktiviteter og konkurranser for barna

Meld på ditt lag minimum 1 uke før kamp.

FOTO: Robert Magnussen