Henning ute i 12 uker – Kolstad

Henning ute i 12 uker

Vi må klare oss uten vår talentfulle strekspiller Henning Limstrand i verste fall så lenge som tre måneder. 22-åringen har fått påvist et stressbrudd i venstre legg:

– Jeg har gått i noen uker og hatt småvondt i leggen. Etter hvert ble smertene såpass kraftige at jeg varslet støtteapparatet om at det kunne ikke fortsette slik. For en ukes tid siden ble det tatt MR av leggen, og onsdag fikk jeg svar – stressbrudd. Jeg har fått beskjed om at jeg må regne med å være ute av spill så lenge som inntil 12 uker, sier en skuffet Henning og legger til:

– Det var en skikkelig nedtur å få MR-svaret, spesielt når jeg nå føler at jeg var skikkelig i gang. Jeg er forberedt på at det venter en tøff periode, men jeg skal tilbake og i en enda bedre utgave enn det jeg har vært.

Nå blir det mange uker uten håndball på Henning og tilsvarende mange økter i styrkerommet.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther / Kolstad Håndball