Final8feber i Arendal – Kolstad

Final8feber i Arendal

DNB ønsker at trønderne skal skape cupfinalefeber i Arendal siste helga i februar! De sponser derfor en supporterdrakt til en verdi av 500,- til de 100 første som melder seg på supporterturen til FINAL8 i Arendal. Dette kommer til å bli en helt magisk helg med mye aktiviteter og god stemning med hele to trønderske lag som skal konkurrere om den gjeve kongepokalen!

Meld dere på i skjemaet under å bli med på neste års råeste supportertur!

Vi reiser med eget charterfly fra Værnes til Kjevik i Kristiansand. Når vi lander står det en buss klar for å skysse oss inn til Arendal og innkvarteres på hotellet. Arrangøren setter opp shuttlebuss fra sentrum Arendal til Sør Amfi. Tilbudet under gjelder først og fremst Kolstad sine kamper i Final8, men går også an å kjøpe seg tilgang til damekampene der Byåsen Elite deltar.

Ved å melde dere på i skjemaet under får dere: 

  • Charterfly Trondheim-Kristiansand tur/retur fredag-søndag
  • Hotellovernatting i dobbeltrom 
  • Buss tur/retur flyplass – hotell – hall
  • Kampbilletter semifinaler og finale for herrer
  • Kolstad-drakt og Kolstad-skjerf

Pris kr. 7.200,- per pers 

Påmeldingsfrist: 22.Desember

Påmelding supportertur til FINAL8
Enkeltromstillegg kr. 1.000,-
Tillegg for kampbilletter semifinaler og finale damer – kr.1.350,-
Start Over