Nordens største leverandør av produktmedia. Vi bygger relasjoner mellom mennesker i arbeidslivet! – Kolstad

Nordens største leverandør av produktmedia. Vi bygger relasjoner mellom mennesker i arbeidslivet!

IDÉ House of Brands ny Kolstadpartner! Vi gleder oss over et stadig voksende partnernettverk og ser frem til et trivelig og verdifullt samarbeid med IDÉ House of Brands i sesongene fremover.

Produktmedia handler om å kommunisere ved hjelp av produkter. Produktene skal fortelle en historie, og det er viktig for oss at nettopp din historie blir fortalt på riktig måte. Vi har vært i bransjen i 35 år, les mer om vår historie her, og vår styrke ligger i kompetansen til våre ansatte. Vi har bevisst valgt å ha viktige funksjoner in-house. Som en totalleverandør av produktmedia hjelper vi deg gjennom hele kjeden fra idé, design og konsept til produksjon, lager og logistikk. Vi har kontorer i Drøbak, Oslo, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund, Lillehammer og Bergen, og våre prosjektledere står klare til å utvikle produktmedier sammen med deg og din bedrift!

På bildet: Simen Lyse (Kolstad), Ina Helen Westjord (IDÉ House of Brands), Anne Wirkola Svanholm (IDÉ House of Brands) Eskil Dahl Reitan og Vegard Selven (Kolstad)