Velkommen til Drømmekjøkkenet Trondheim som ny partner i Kolstads Bedriftsnettverk – Kolstad

Velkommen til Drømmekjøkkenet Trondheim som ny partner i Kolstads Bedriftsnettverk

Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Drømmekjøkkenet fremover, og takker for tilliten. Hos Drømmekjøkkenet møter du en fantastisk og fremoverlent gjeng med lang erfaring i faget. De er sentralt plassert på Lade og Tiller, og døra er alltid åpen for en hyggelig prat.

I mer enn 90 år har Drømmekjøkkenet bygget kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Når du velger et produkt fra Drømmekjøkkenet, kan du alltid være trygg på at du gjør et helhetlig godt valg. Du får kortreiste produkter som er produsert under anstendige forhold. Produktene er av høy kvalitet, har lang levetid og et design som holder seg i år etter år. Kort sagt kan de si at de vet en ting eller to om hvordan vi kan lage gode, effektive og langsiktige kjøkken, bad og garderobeløsninger.

På bildet: Markus Jønland (Kolstad), Mona Riksfjord Holthe (Drømmekjøkkenet Lade) og Adrian Stenersen (Drømmekjøkkenet Tiller)