MELD PÅ DITT LAG TIL GULLKAMPEN I TRONDHEIM SPEKTRUM – Kolstad

MELD PÅ DITT LAG TIL GULLKAMPEN I TRONDHEIM SPEKTRUM

Folkefest i Trondheim Spektrum!

Nå har du en unik mulighet til å melde på ditt lag til gullkampen 04.Mars i Trondheim Spektrum når Kolstad møter Drammen.

Kolstad Håndball har lagt bak seg en fantastisk høstsesong, og har vunnet 14 av 14 kamper så langt i REMA 1000-ligaen. Nå inviterer vi til det som kan bli Gullkampen i REMA 1000-ligaen sesongen 2022/2023. Kolstad ligger på 1. plass, mens Drammen ligger på 2. plass syv poeng bak Kolstad. Med full klaff denne våren, så kan Kolstad sikre seg seriegullet lørdag 4. mars med seier over Drammen.

Da vi spilte i Trondheim Spektrum mot Elverum i høst satt vi ny publikumsrekord i REMA 1000-ligaen med hele 9083 tilskuere. Nå skal vi gjenskape Norges Råeste Idrettsopplevelse mot topplaget Drammen. Det blir REMA 1000 FanZone før kampen, spektakulært innløpingsshow og morsom pauseunderholdning fra indre bane.  

Kampstart er kl. 17.00, men dørene til REMA 1000 FanZone åpner allerede kl. 15.00. Her blir det mange konkurranser og andre aktiviteter for barna, samt underholdning fra scenen.  

For oss er det viktig at spillerne våre skal være gode forbilder for alle unge håndballspillere i Trøndelag, og vi håper at mange lag ønsker en å bli med på en skikkelig håndballfest denne sesongen med å ta med hele laget på Kolstad-kamp nå i begynnelsen av Mars. Vi tilbyr derfor svært gunstige priser for alle som melder seg på via lagstilbud. Spillere betaler kun kr. 95,- (ink. Billettgebyr) mens de voksne betaler kun kr. 140,- (ink. Billettgebyr) for billetter bak mål i Trondheim Spektrum.

Påmeldingsfrist 27.Januar kl 20.00

Allerede nå har du muligheten til å melde på ditt lag!