Bli med på trøndersk håndballfest i Arendal! – Kolstad

Bli med på trøndersk håndballfest i Arendal!

Både Kolstad og Byåsen er klare for semifinale i FINAL8, 24. til 26. Februar! Kolstad møter Kristiansand og Byåsen møter Vipers Kristiansand

Vi inviterer alle Kolstadsupportere og øvrige til å bli med på tidenes håndballarrangement. Final8 er Norges nye håndball- og publikumsfest! Final8 er finalespillet i Norgesmesterskapet (NM) i håndball.

Dette blir en helg med tettpakket program og et spennende arrangement. Foruten det som skal foregå på banen i et festrigget Sparebanken Sør Amfi, byr Final8 på en rekke godbiter gjennom hele helgen. Egen fanzone for barn og unge, ungdomsfest med Blåsemafian, konsert med Staysman og Trang Fødsel, egne supporterpuber i sentrum og ikke minst en helg der lidenskapen for håndball skal dyrkes. Final8 skal være norsk håndballs store helg!

Vi setter opp en egen buss fra Trondheim til Arendal og hjem igjen. Tilbudet under gjelder først og fremst Kolstad sine kamper i Final8, men går også an å kjøpe seg tilgang til de andre kampene i FINAL8 Appen

Bussen går fra Kolstad Arena på fredag og hjem enten på søndag eller mandag.

Ved å melde dere på i skjemaet under får dere:

  • Buss Trondheim – Arendal og hjem igjen.
  • Hotellovernatting i dobbeltrom 
  • Kampbilletter semifinaler og finale for herrer
  • Kolstad-drakt og Kolstad-skjerf

Pris kr. 5000,- per pers

Påmeldingsfrist: 01.Februar

Begrenset antall plasser. Tilbudet forutsetter at vi blir nok påmeldte innen fristen, for at vi kan opprettholde disse prisene.

Påmelding supportertur til FINAL8
Enkeltromstillegg kr. 1.000,-
Hjemreise
Start Over