Kolstad Håndball kan bli historiske – Kolstad

Kolstad Håndball kan bli historiske

Første seriegullet i klubbens 50 år lange historie kan fort bli et faktum 4.Mars mot Drammen. Siden opprykket fra 1.Divisjon tilbake i 2015 har det blitt mye nesten men ikke mye edelt metall på Kolstad Rampen.

Denne sesongen så har Kolstad Håndball lagt bak seg en fantastisk høstsesong, og har vunnet 14 av 14 kamper så langt i REMA 1000-ligaen. Derfor er det på tide å invitere til det som kan bli Gullkampen i REMA 1000-ligaen sesongen 22/23. Kolstad har et godt grep rundt 1.plassen, mens Drammen ligger på 2. plass syv poeng bak Kolstad. Så med full klaff denne våren, så kan Kolstad sikre seg sitt første seriegull lørdag 4. mars med seier over Drammen.

Foto: ROBERT MAGNUSSEN

Da vi spilte i Trondheim Spektrum mot Elverum i høst satt vi ny publikumsrekord i REMA 1000-ligaen med hele 9083 tilskuere. Nå er det på tide at vi gjenskaper Norges Råeste Idrettsopplevelse mot topplaget Drammen. Vi rigger opp Trondheims storstue med REMA 1000 FanZone før kampen, spektakulært innløpnisngshow og morsom pauseunderholdning fra indre bane.

Billettene slippes 12.Januar kl 12.00. Billettene kjøpes på Eventim.no