Frivillig på våre kamper i Trondheim Spektrum – Kolstad

Frivillig på våre kamper i Trondheim Spektrum

Kolstad Håndball har ambisjoner om å skape Norges råeste idrettsopplevelse, og da må vi ha det beste laget både på og utenfor banen. Vi håper du vil bidra til å realisere et trøndersk idrettseventyr.

Kolstad Håndball har hatt flest tilskuere i REMA 1000-ligaen de siste sesongene. Hvis man ser bort fra perioden med pandemi, har tilskuersnittet vært rundt 2000 tilskuere per hjemmekamp. Vi klarte i 2022 å fylle Trondheim Spektrum med 9083 feststemte tilskuere på tribunen. Vi har i etterkant av denne kampen innsett å arrangere kamper i Trondheim Spektrum er en krevende øvelse hvor vi trenger hjelp fra flere frivillige for at dette skal bli et bra arrangement.

For å lykkes med å fylle hallen må vi ha en topptrimmet organisasjon som gjør alt de kan for at publikum skal ha en god opplevelse fra de kommer til de drar fra Kolstad-kamp. Det betyr blant annet at vi må ha gode rutiner for parkering, billettkontroll/adgangskontroll, sikkerhet og serviceverter. Vi lanserer derfor TEAM FOLKEFEST.

Målet med TEAM FOLKEFEST er at dette skal være en gjeng med frivillige som skal være med på våre kamper i Trondheim Spektrum.

Alle som er frivillige på kampdag i Kolstad Håndball får:

* Tilgang til å se alle hjemmekampene
* Arrangementsbekledning
* Bespisning i forbindelse med kamp
* Invitasjon til avkast før sesongen


Vi ønsker gjerne å vite hvilket område du kan bidra på under Kolstad-kampene i Trondheim Spektrum, og velg gjerne flere områder som kan være aktuelle. Vi plasserer dere der det er mest hensiktsmessig i dialog med dere. De som har vært med som frivillig tidligere vil fortsette med samme område som tidligere hvis dere ikke har ønske om annet. Det kan være også andre aktuelle områder, hvis det blir mange som melder seg.

Frivillige Spektrum
Navn
Navn
Første
Last
Ønskede arbeidsområder