Gjør noe ekstra ut av kampen 4. Mars

Lørdag 4. mars er det på tide med et nytt eventyr når Kolstad tar imot Kristian Kjelling og hans Drammen til toppkamp i Trondheim Spektrum. Etter suksess med publikumsrekord og seier i Spektrum forrige gang Kolstad inviterte til fest, håper vi at mange ønsker å oppleve den samme magiske stemningen. 

Også til denne kampen kan du kjøpe deg VIP billetter, som sørger for beste plassering i hallen og ikke minst inngang til vårt unike VIP arrangement som starter to timer før kampstart. Der blir det servering av middag, mulighet for å kjøpe drikkevarer i baren. VIP arrangementet avsluttes 30 min før avkast slik at alle kan få oppleve vårt spektakulære innløpningsshow.

Dette er et perfekt arrangement å ta med seg kunder, ansatte, familie og venner for å få en litt ekstra koselig ramme før kampen. I tillegg til god mat og en liten minikonsert med selveste Magnus Grønneberg blir det også litt sportslig prat, da både Christian Berge og Kristian Kjelling kommer innom for å ta en prat om det sportslige rundt kampen. Konferansier er Kent Ranum.

Overbevist om at dette blir en bra kveld!

– Dette er en perfekt mulighet for å treffe folk fra vårt partnernettverk, og ikke minst en ypperlig mulighet til å bli kjent med flere fra det trønderske næringslivet. Så dette tror jeg rett og slett blir et herlig arrangement, sier Salgs -og partneransvarlig i Kolstad Håndball Markus Jønland.

– Men dette kan mannen i gata også skaffe seg billett til?

– Absolutt, dette tilbudet er åpent for alle som ønsker det. Ta med vennegjengen, familien eller gode kollegaer. Etter Elverum kampen fikk vi tilbakemeldinger fra flere som ønsket å komme tilbake, noe vi også ser på billettsalget. Vi håper så mange som mulig ønsker og være med på dette. Vi har et ønske om å få inn rundt 800 personer på vår VIP´en, men som sagt så er det førstemann til mølla. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en magisk kveld i spektrum denne lørdagskvelden,  avslutter Markus Jønland, Salgs -og partneransvarlig i Kolstad Håndball.