Gjør noe ekstra ut av kampen 4. Mars – Kolstad

Gjør noe ekstra ut av kampen 4. Mars

Lørdag 4. mars er det på tide med et nytt eventyr når Kolstad tar imot Kristian Kjelling og hans Drammen til toppkamp i Trondheim Spektrum. Etter suksess med publikumsrekord og seier i Spektrum forrige gang Kolstad inviterte til fest, håper vi at mange ønsker å oppleve den samme magiske stemningen. 

Også til denne kampen kan du kjøpe deg VIP billetter, som sørger for beste plassering i hallen og ikke minst inngang til vårt unike VIP arrangement som starter to timer før kampstart. Der blir det servering av middag, mulighet for å kjøpe drikkevarer i baren. VIP arrangementet avsluttes 30 min før avkast slik at alle kan få oppleve vårt spektakulære innløpningsshow.

Dette er et perfekt arrangement å ta med seg kunder, ansatte, familie og venner for å få en litt ekstra koselig ramme før kampen. I tillegg til god mat og en liten minikonsert med selveste Magnus Grønneberg blir det også litt sportslig prat, da både Christian Berge og Kristian Kjelling kommer innom for å ta en prat om det sportslige rundt kampen. Konferansier er Kent Ranum.

Overbevist om at dette blir en bra kveld!

– Dette er en perfekt mulighet for å treffe folk fra vårt partnernettverk, og ikke minst en ypperlig mulighet til å bli kjent med flere fra det trønderske næringslivet. Så dette tror jeg rett og slett blir et herlig arrangement, sier Salgs -og partneransvarlig i Kolstad Håndball Markus Jønland.

– Men dette kan mannen i gata også skaffe seg billett til?

– Absolutt, dette tilbudet er åpent for alle som ønsker det. Ta med vennegjengen, familien eller gode kollegaer. Etter Elverum kampen fikk vi tilbakemeldinger fra flere som ønsket å komme tilbake, noe vi også ser på billettsalget. Vi håper så mange som mulig ønsker og være med på dette. Vi har et ønske om å få inn rundt 800 personer på vår VIP´en, men som sagt så er det førstemann til mølla. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en magisk kveld i spektrum denne lørdagskvelden,  avslutter Markus Jønland, Salgs -og partneransvarlig i Kolstad Håndball.