Over all forventning! – Kolstad

Over all forventning!

Billettsalget er over all forventning, og det at vi allerede har passert over 7000 tilskuere så tidlig er helt sinnsykt. Det viser at det er stor interesse for Kolstad Håndball og ikke minst for kampene i Trondheim Spektrum, og det synes vi er utrolig gøy. Og det som er ekstra gøy er at det er over 3000 som er meldt seg på via lagstilbudet, som gjør at det er mange barn som får se forbildene sine denne dagen. Merk at det blir salg av supporterutstyr og autografskriving etter kampen ute i vrimleområdet.

Det sier Underholdningssjefen i Kolstad Håndball når vi spør om billettsalget til kampen mot Drammen i Trondheim Spektrum. For 4. Mars braker det løs igjen i Trondheims storstue. Kolstad mot Drammen er 1. mot 2. plass i REMA 1000-ligaen, og med full klaff i kampene fram til 4. mars kan vi kanskje feire både cup -og seriegull denne lørdagen! 

Foto: Nidarosfoto

Kampene i Trondheim Spektrum er utrolig viktige for klubben hvis man tenker litt fremover. For det er dette vi blir målt på utenom det sportslige når det kommer til en eventuell deltagelse i Champions League. Det er derfor viktig at vi leverer så til de grader også på arrangement.

Vil at publikum skal komme tidlig

Ja, vi er klar over utfordringene det kan være å parkere i umiddelbar nærhet av Trondheim Spektrum, men vi ser at når det er storkamp i Spektrum så parkerer publikum i Ila eller midtbyen og spaserer til hallen. Mange velger også buss og trikk, så det er mange muligheter for å komme seg fram. Men det er også viktig for oss å ha et tilbud for alle tilskuere hvor de kan oppholde seg i Trondheim Spektrum over tid, slik at man faktisk kan sette av 3-4 timer til å bli underholdt når man skal på de store kampene. Derfor har vi også på denne kampen REMA 1000 FANZONE hvor vi skal ha masse aktiviteter og som også vil være en kjempemulighet for våre partnere til å vise seg frem for publikum. 

Når vi spør Underholdningssjefen om underholdningen utenom det som skal skje i 2×30, svarer han følgende: 

Vi har jo satt oss selv i den unike muligheten at vi kan faktisk feire 2x gull denne kampen. Både Cup og Serie. Men kampene skal spilles først så vi skal ikke ta noe på forskudd. Men det har vært utrolig gøy. Når det kommer til det med underholdning så har vi mange ideer som vi jobber med. Noe er spikret og noe er under planlegging, men jeg kan garantere at det blir like bra om ikke bedre enn kampen mot Elverum. Vi skal overraske og begeistre publikum, og hver kamp skal bli helt unik både på og utenfor banen. En dårlig skjult hemmelighet er at Magnus Grønneberg fra CC Cowboys kommer for å spille på VIP i forkant av kampen, og da åpner vi både for næringslivet og mannen i gata. Hele 650 tok turen sist, så det anbefales for de som vil ha noe litt ekstra denne festdagen.

Foto: Lars R. Skaug/ www.fotolars.com