Meld på ditt lag til Kolstad-Sandnes – Kolstad

Meld på ditt lag til Kolstad-Sandnes

Endelig skal vi i gang med sesongen igjen, etter en lang landslagspause Vi inviterer derfor samtlige lag i Trondheim og omegn til å komme i Kolstad Arena og oppleve et så langt ubeseiret Kolstad, som skal jakte poeng mot nyopprykkede Sandnes. Og her kan man melde seg på lagstilbud for å få et bra tilbud til hele laget.

Lagstilbud Sandnes 15.02.2023
Kjønn
Ønsker å delta på innløping:
Start Over

Kolstadgutta har trent godt her hjemme i landslagspausen, og de som har deltatt i VM er heltente på å slå fra seg i hjemlig liga nå. Gutta har virkelig fått kjørt seg i oppkjøringa, og de ser skarpe ut, så i dag forventer vi et forrykende tempo fra start. Hvis vi vinner dagens kamp setter vi oss i en meget god posisjon for å ta hjem gullet allerede lørdag 4. mars når vi møter 2. plasserte Drammen i en fullsatt Trondheim Spektrum. 

(Photo by Robert Magnussen / Nidaros Foto.)

Sandnes gjorde sitt inntog i eliteserien før denne sesongen, og har fått et tøft møte med REMA 1000-ligaen. Sandnes står med 2 seire på 14 kamper, hvor siste seier var ettmålsseier mot Haslum. Forrige kamp Kolstad spilte mot Sandnes endte 23-32 på bortebane i Kolstads favør. Rogalendingene skal ikke få noe gratis når de kommer i Kolstad Arena heller, for her er det vi som skal bestemme.