Oppgradert styrkerom i Kolstad Arena – Kolstad

Oppgradert styrkerom i Kolstad Arena

Styrkerommet i Kolstad Arena har blitt betydelig oppgradert i samarbeid med GymSport. Dette i tillegg til trening på 3T-Treningssenter gir Kolstad en unik mulighet til å jobbe systematisk og strukturert i treningsarbeidet. Det er også med på å gi de spillerne som sliter med skade, ekstra god oppfølging. 

Fysisk trener i Kolstad Håndball, Ole Martin Viken er meget fornøyd med det nye styrkerommet. «Vi har nå et spesialtilpasset styrkelokale med funksjonelt utstyr fra GymSport, det betyr at vi kan trene på nettopp det vi ønsker å trigge/forbedre fysisk. Dette utstyret imponerer meg i funksjonalitet og design og gir oss den nødvendige styrken vi trenger i Kolstad Håndball.»

GymSport er en landsdekkende aktør, både på salg og service.