Øwre-Johnsen tilbake som samarbeidspartner! – Kolstad

Øwre-Johnsen tilbake som samarbeidspartner!

Øwre-Johnsen var første samarbeidspartner for Kolstad Håndball og det er utrolig gøy å få de med på laget igjen.

Sammen skal vi også fronte merkevaren Divako, en totalløsning for fjernavlesing av vann og energi, utviklet av Øwre-Johnsen.

«Etter mange år som støttespiller til Kolstad er vi veldig glade for å kunne utvide samarbeidet. Kolstads verdier Rå, ambisiøs, modig og profesjonell er svært sammenfallende med våre egne verdier og vår identitet. Vi er imponert over de ambisiøse målene og de kraftfulle grepene klubben har gjort. Vårt selskap er i kraftig utvikling og da passer det veldig godt å jobbe tett med en klubb som har tilsvarende ambisjoner. Så er det en stor fordel, og veldig hyggelig å bidra lokalt. Dette er en klubb som ligger oss nært på alle mulige måter.»

Deres nettsider er www.owre-johnsen.no og www.divako.no.

Kontaktperson er Arne Øwre-Johnsen.