Snart utsolgt! – Kolstad

Snart utsolgt!

Semifinalene i Arendal begynner å bli utsolgt! Så har du tenkt deg nedover å ikke kjøpt deg billett så bør du være snar.

Det nærmer seg finalehelg og final8 i Arendal for våre Kolstad gutter. Vi har fått en del spørsmål angående billetter til dette arrangementet og billetter til semifinale og finale. For å kjøpe billetter til semifinale og finale må alle laste ned appen «FINAL8». Appen er ganske lik Kolstad Håndball sin app så dette er kjent for de fleste.

Når du kjøper billetter må du sørge for at du kjøper billetter på felt B3. Dette er Kolstad sitt felt denne helgen. Så vil du sitte sammen med Kolstad supporterne så må du altså kjøpe billetter på felt B3. Vi har også en egen supporterpub i sentrum Arendal, som blir vår base denne helgen. Der samles vi både før og etter Kolstad sine kamper.

Dere som har meldt dere på supporter eller partnerturen vår til Arendal, får tildelt billetter av klubben.

Billetter til Byåsen sin semifinale og CSK sin finale kjøpes i Final8 appen.