Donasjon til jordskjelvofrene i Tyrkia – Kolstad

Donasjon til jordskjelvofrene i Tyrkia

De fleste av dere har fått med dere det tragiske jordskjelvet som rammet både Tyrkia og Syria. Mange mennesker lever nå i nød og under ufattelige omstendigheter.

I forbindelse med hjemmekampen mot Sandnes var det lagt opp til innsamling til de jordskjelvrammede i Tyrkia. Til «Spleisen» som er etablert i Trondheim, gir Kolstad deler av billettinntektene fra kampen i Kolstad Arena. Kolstads samarbeidspartner TOBB gikk inn og kjøpte 150 billetter. Det ble donert 24.280,- til denne spleisen.

Før kampen ble jordskjelv-ofrene hedret med ett minutts stillhet, og i pausen ble det avspilt en kort video på storskjermene som viste litt av de forferdelige ødeleggelsene og lidelsene i jordskjelvområdene. Spleisen er fortsatt åpen så det fortsatt muligheter for å donere penger til det viktige hjelpe arbeidet som pågår.