«Vi er Kolstad – vi er god som gull» – Kolstad

«Vi er Kolstad – vi er god som gull»

Lagkaptein Sigvaldi Gudjonsson takket for mottagelsen fra kolstad-rekrutter og supportere.

Ropte et femtitalls unge håndball-gutter og jenter som var møtt frem i Kolstad Arena da gullguttene våre kom hjem i ettermiddag.

– En imponerende mottagelse, så mange folk. Det setter vi stor pris på. Dere skal ha takk for det, sa lagkaptein Sigvaldi etter at gulltroppen hadde kommet inn på rød løper og med flaggborg dannet av Kolstad-rekrutter.

I vrimleområdet i hallen ble spillerne gratulert av både store og små. Vi så flere fra dugnadsgjengen, styremedlemmer og ansatte som var møtt opp for å gratulere gull-laget. To herlige bløtkaker var også på plass fra samarbeidspartner Mesterbakeren, og mang en kolstadrekrutt fikk sjansen til å facetime med sine store helter.

To slike hadde Mesterbakeren svingt opp med. De smakte – så det ut til…

Lagkaptein Sigvaldi oppsummerte gårsdagens gullkamp: – Vi vant fordi hele laget presterte. Husk at det var første finale for mange av spillerne. Det var imponerende hvordan de reagerte. Det er nemlig ikke lett å stå i en finale. «Det er bare en vanlig kamp», er det mange som sier om slike kamper. Det er det ikke!

De vimpelvitende kolstadrekruttene hadde også mer på lager: «Kolstad, Kolstad – vi e bæst, vi e dæm som score mæst – ååååå, Kolstad!»

Adrian, Janus, Sigvaldi og resten av gullguttene ble møtt med rød løper, flaggborg og konfetti.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther / Kolstad Håndball