HALDEN-TRENER  JAN THOMAS LAURITZEN FØR SLUTTSPILL-STARTEN: – Kolstad

HALDEN-TRENER  JAN THOMAS LAURITZEN FØR SLUTTSPILL-STARTEN:

«For oss er inngangen til kampen på lørdag å fokusere på å gjøre en bedre prestasjon enn sist. Da hang vi bra med i de første 10-15 minuttene. Vi spilte oss til gode sjanser, men brente mye på Torbjørn. Det blir viktig å unngå skyte på dårlige sjanser og brenne dem slik at Kolstad får gode sjanser til å kontre. 

Nå vet vi selvsagt at Kolstad er en vanskelig motstander. Klarer vi å stå godt i forsvar, kan det gi oss selv gode kontringsmuligheter. Og klarer vi å prestere på vårt toppnivå mens Kolstad ikke er helt på topp, så bør det i alle fall bli jevnere enn sist (21-42).»

I to kamper mot Kolstad hjemme i Remmenhallen i oktober spilte dere uavgjort til pause, begge gangene 14-14…

«Vi gjorde det, men da hadde vi en annen og bredere tropp enn det vi har nå. Vi har mistet spillere, og det at vi har færre spillere å gå rundt på, gir liten mulighet til å hvile spillere. Det spiller selvsagt også inn på prestasjonen vår. Til seriekampen borte mot Kolstad kom vi med 14 spillere. Det blir færre nå. Vi får heller ikke med Jørgen Jansrud til Trondheim denne gangen. Han betyr mye for oss både forover og bakover. Dessverre er det en leddbånd-skade i kne som gjør at han ikke kan spille.»

Jan Thomas Lauritzen har en lang karriere som spiller og trener. Som spiller hadde den venstrehendte bakspilleren 15 år bak seg på landslaget da han ga seg i 2008. Han endte opp med 254 kamper og 557 scoringer – i tillegg til 59 kamper på aldersbestemte landslag. Nå er 49-åringen trener for U-landslaget (LM04) i tillegg til Halden (siden 2017).