Kolstad Håndball nominert  til prestisjetung pris – Kolstad

Kolstad Håndball nominert  til prestisjetung pris

Ikke bare har vi denne sesongen spilt oss til to titler på håndballbanen – seriemester og cupmester. Lenger utpå vårparten blir det klart om vi håver inn en tredje tittel, i sluttspillet. Lenge før den tid kan en annen pris bli vår. Markedssjefen vår, Vegard Selven, forteller:

– Det stemmer. Vi er én av tre nominerte til å vinne den gjeve markedsføringsprisen, Robert Millar-prisen.

Trondheim Markedsforening ble stiftet i 1914 som Nordens første reklameforening og med Robert Millar som foregangsmann. Prisen er blitt utdelt hvert år siden 1976. Prisvinneren som blir utropt på fredag, er den 48. i rekken. Prisen som «Årets markedsfører» tildeles lokale aktører som har utmerket seg med sin markedsføring. Juryen velges fra år til år. 

I juryens begrunnelse for å nominere oss, heter det: 

«En strategisk storsatsing, fra bydelsklubb til Champions League. Klubben har inntatt trøndernes hjerte og er på god vei til å erobre hele landet. Suksessoppskrift: Gjennomtenkt digital og analog markedsføring og en tydelig rød tråd i profilen.»

Kolstad Håndball er altså én av tre kandidater til å vinne prisen; hva betyr det, Vegard?

– Robert Millar-prisen er en meget gjev pris. Å bli nominert som én av tre, betyr en anerkjennelse for det arbeidet vi har gjort med tanke på å skape engasjement i Trøndelag og trøndersk næringsliv og også gjøre merkevaren «Kolstad Håndball» kjent både regionalt og nå også nasjonalt. 

– Å være én av tre nominerte betyr at vi allerede er «på pallen»…

– Nominasjonen er allerede stort, men vi er altså konkurransefolk, og vi ønsker jo å vinne, smiler Vegard Selven.

Offentliggjøring av vinneren og utdeling av statuetten skjer på fredag, på markedsforeningens markedskonferanse. De to andre nominerte er Rosendal Teater og teknologiselskapet Kantega.

Fjorårets prisvinner var Norgeshus.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball
FOTO: Anders Bergheim