Peppes Pizza tilbake som samarbeidsparter – Kolstad

Peppes Pizza tilbake som samarbeidsparter

Peppes Pizza og Kolstad Håndball inngår igjen samarbeid og gleder seg til å dele Norges beste pizzaopplevelse med forrykende festhåndball i Kolstad Arena.

Peppes og Kolstad er tidligere samarbeidspartnere. Nå skal de to aktørene løfte hverandre videre og bygge på felles synergier.

Rune Sandvik, kjededirektør i Peppes Pizza sier at Kolstad er en klubb som i alle år har støttet godt opp om lokalsamfunnet og som står bunnsolid i sine verdier for idretten.
«Det er inkluderende samhold i alle ledd, og vi er glade for å bli tatt godt imot i partnernettverket til klubben. Nå gleder vi oss til å dele Norges beste pizzaopplevelse og oppleve forrykende idrettsøyeblikk i Kolstad Arena med Bergerud, Gullerud og Gudjonsson i spissen.»

«Dette er en viktig avtale for oss som sikrer den totale helheten av våre arrangementer på hjemmebane. Store idrettsopplevelser og god mat er skapt for å deles, det er derfor en stor glede at Peppes Pizza fortsatt ønsker å være med på laget» Sier Markus Jønland, Salgs- og sponsoransvarlig i Kolstad Håndball.

På bildet: Markus Jønland (Kolstad håndball) og Geir Dyrendahl (Peppes Pizza Heimdal)