Robert Millar-prisen til Kolstad Håndball – Kolstad

Robert Millar-prisen til Kolstad Håndball

– Dette var kjempestas, rett og slett. Selv om vi var én av tre nominerte til prisen, ventet jeg slett ikke at vi skulle vinne. I Rosendal Teater og teknologiselskapet Kantega hadde vi to meget sterke konkurrenter. Jeg ble rett og slett rørt over at juryen valgte oss.

Det sier markedssjefen vår, Vegard Selven, etter at Kolstad Håndball på Trondheim Markedsforenings markedskonferanse i dag ble utropt som vinner av den gjeve markedsføringsprisen. 

I begrunnelsen for sitt valg av Kolstad Håndball sier juryleder Mats Muri Løberg blant annet:

– Kolstad Håndball har jobbet systematisk og smart med sine visjoner og mål. To ganger har de invitert til kamp i byens storstue, Trondheim Spektrum. Begge ganger sprengte de kapasiteten på 9000 besøkende. Det er publikumstall for håndball man må godt nedover i Europa for å finne og noe av det som vippet juryens avgjørelse i deres favør.– Hva betyr prisen for det videre arbeidet i Kolstad Håndball, Vegard?

– Prisen gjør at vi blir ytterligere lagt merke til, bidrar til å synliggjøre budskapet vårt om å skape engasjement i Trøndelag og trøndersk næringsliv, og også gjøre merkevaren «Kolstad Håndball» enda bedre kjent både regionalt og nå også nasjonalt. Jeg vil også legge til at denne prisen er et resultat av godt teamarbeid i klubben og også trekke frem samarbeidet med reklamebyrået vårt, Posisjon, og digitalbyrået Octi.

– Som vinner får Kolstad Håndball 200 000 reklamekroner i Adresseavisen i tillegg til Robert Millar-statuetten. Hvor skal statuetten stå, Vegard?

– Ja, si det. Vi har jo ikke noe trofé-skap på Kolstad, men liker jo å vise frem trofeer. Så vi får vel ta en runde på mandagsmøte og diskutere tema «troféskap», smiler en stolt, rørt og glad markedssjef.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball
FOTO: Anders Bergheim