Vinjes Transport med som samarbeidspartner – Kolstad

Vinjes Transport med som samarbeidspartner

Det er med stor glede at Vinjes Transport og Kolstad håndball igjen blir samarbeidspartnere. Vinjes og Kolstad har tidligere vært samarbeidspartnere, og skal igjen løfte hverandre og bygge på felles synergier. Vinjes blir en viktig samarbeidspartner for tilrettelegging av nye spillere og kamparrangement.

Vinjes Transport har helt siden 1889 levert kvalitet i alle sine ledd, og det at en av Trondheims eldste bedrifter igjen blir samarbeidspartner er noe vi i Kolstad håndball er ufattelig stolte av. Vinjes Transport driver i dag med fjerde generasjon fra familien Vinje. Vinjes transport har idag 140 dedikerte, stabile og langsiktige medarbeidere. De ansatte har en god kompetanse innen det fagfeltet de til daglig betjener, og en god evne til å utvikle seg videre. Vinjes har en moderne bilpark med profesjonelle flyttefolk som gjør at flyttingen gjennomføres på en effektiv og skånsom måte.

På bildet: Gisle Johansen (Vinjes Transport), Markus Jønland (Kolstad håndball) og Erik Vinje (Vinjes Transport)