Vi styrker markedsavdelingen – Kolstad

Vi styrker markedsavdelingen

– Vi opplever en stor interesse i næringslivet rundt satsningen vår. Per i dag har vi 75 bedrifter som er Kolstadpartner og flere er interessert i å slutte seg til. Derfor ønsker vi nå å styrke markedsavdelingen med en engasjert salg- og partneransvarlig.

Markedssjef Vegard Selven (t.h.) og salg og partneransvarlig Markus Jønland ønsker seg nok en medarbeider i markedsavdelingen. (Der er også Adrian Aalberg i halvstilling.)

Det sier markedssjef i Kolstad Håndball, Vegard Selven, og legger til:

– Vi har i dag to og en halv helstilling i markedsavdelingen. Det store engasjementet i næringslivet, viktigheten av å ta vare på våre etablerte Kolstadpartnere, samt ønske om å ytterligere styrke entusiasmen som allerede er rundt laget, klubben og satsningen vår, gjør altså at vi trenger nok en dyktig medarbeider på laget.

– Hva ser dere etter når det nå skal ansettes en person som salg og partner-ansvarlig?

– Vi ønsker oss en person som helst har næringslivserfaring og bakgrunn fra nettverksbygging. Den som blir ansatt kan påregne mye og stort ansvar, sier Selven. Han er klar for både telefon-kontakt og eventuelt en kaffeprat med potensielle søkere.

Her er lenke til stillingsutlysningen. Det er Kolstadpartner JOBZONE som håndterer ansettelsesprosessen:

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=302317414

Er du interessert i å vite mer om stillingen og oppgavene, kan du ta kontakt med Kolstad Håndball sin markedssjef, Vegard Selven:

Vegard.selven@kolstad-handball.no

Søknadsfrist er 22. mai. 

TEKST og FOTO:
Tore Sæther / Kolstad Håndball