Sesongavslutning i Kolstad Arena – Kolstad
Kolstad - Fjellhammer

Sesongavslutning i Kolstad Arena

Lørdag 10. juni kl. 20.00 inviterer vi alle ansatte, spillere og frivillige i Kolstad Håndball til sesongavslutning i Kolstad Arena.

Kolstad Håndball har lagt bak seg en fantastisk sesong, og vi har fortsatt muligheten til å toppe det hele med gull i sluttspillet. Hvis sluttspillfinalen går til 5 kamper, så blir det en siste og avgjørende kamp på lørdag kl. 17.15 i Kolstad Arena. Uansett hvordan det ender, så skal vi være strålende fornøyd med sesongen, og vi håper alle ønsker å ta del i feiringen som starter kl. 20.00 denne kvelden.

Vi åpner flere garderober i hallen for de som ønsker å ordne seg der før festlighetene begynner. Alle som er tilknyttet Kolstad Håndball gjennom å være spiller, ansatt eller frivillige får også muligheten til å ta med seg følge på avslutningsfesten.

Det blir enkel servering av mat og drikke, samt prisutdelinger, taler og god musikk. Klubben deler ut en god del drikkebonger til alle som melder seg på, men de som vil må gjerne ta med seg drikke selv også.

Meld dere på i skjemaet under. Frist for påmelding er fredag 6. juni kl. 12.00.

Sesongavslutning
Med eller uten følge