Kolstad – hele Norges klubblag – Kolstad

Kolstad – hele Norges klubblag

Vi i Kolstad har i noen år nå holdt håndballskole i Trondheim, og i fjor også i Rørvik. Nå utvider vi tilbudet. I starten på september arrangerer vi  håndballskole både i Tromsø, Bergen og Oslo. 

Beate Aas Thesen er sammen med Melchior Husebø de to som har ansvaret for dette omfattende tilbudet. Hvorfor ønsker vi å reise «landet rundt» med vårt håndballskole-tilbud?

– Sammen med sportslig satsing ønsker vi at disse håndballskolene skal bidra til at flere begynner å spille håndball og blir værende i sporten. Når vi nå kommer til å få enda flere profilerte landslagsspillere på laget, er disse håndballskolene en måte å gi tilbake til «hele» Norge, sier Beate og legger til:

– Vi har gjort samarbeidsavtaler med klubber som holder til i områder hvor noen av våre spillere kommer fra. Klubbene vi har ønsket samarbeid med har vært meget positive til vårt initiativ.

Tidspunktet for de første tre håndballskolene er satt til dagene 8. til 10 september, ett av få «vinduer» i en tettpakket terminliste (for våre gutter). I tillegg til tre dager med håndballøkter, fysiske økter og håndballteori, vil det bli satt av tid for at deltagerne skal få stille spørsmål til og få svar fra våre toppspillere. På alle de tre stedene vil det være seks-syv Kolstad-spillere med i avviklingen av håndballskolen.

– Vi arbeider også for å få til et næringslivsseminar i tilknytning til håndballskolene, hvor klubbledere og andre interesserte kan delta, og vi stiller med både våre egne folk og representanter for REMA 1000 og andre av våre samarbeidspartnere, forteller Beate.

– Hvem er håndballskolene myntet på?

– Vi henvender oss mot spillere fra 10 til 16 år. På hver av de tre stedene har vi tre spilleflater til disposisjon som gjør at vi kan ta imot 200 håndball-rekrutter både i Oslo, Bergen og Tromsø, sier Beate Aas Thesen og tilføyer at man allerede er i gang med å planlegge tilsvarende skoler i starten på februar 2024.

Du finner flere detaljer om de tre håndballskolene ved å klikke på lenkene under. Der ser du også hvilke av våre spillere som skal være med på de tre stedene:

Tromsø: REMA 1000 Akademiet – Tren med Kolstad-stjerner i Tromsøhallen

Bergen: REMA 1000 Akademiet – Tren med Kolstad-stjerner i Sotra Arena

OSLO: REMA 1000 Akademiet – Tren med Kolstad-stjerner i Vestby

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball