Elias Thome forlater Kolstad Håndball – Kolstad
(Foto: Robert Magnussen / Nidaros Foto.)

Elias Thome forlater Kolstad Håndball


Elias Thome har spilt på høyrekanten til Kolstad Håndball siden 2018. I mars i fjor forlenget han kontrakten sin med to sesonger, til og med 2023/2024-sesongen. Men har blitt enig med klubben om å terminere avtalen.

Jeg hadde en intensjon om å fullføre min kontrakt med Kolstad Håndball fram til sommeren 2024, men ser at det ikke er hensiktsmessig for noen av partene å fortsette videre. 

Så med Kolstad-kapitlet ferdigskrevet i din håndballbok; hva skal nå skrives, hvor tar håndballen deg videre?

Det er et godt spørsmål som jeg ikke har noe svar på nå. Før jeg forlenget i fjor vår, var jeg litt i tenkeboksen og spurte meg selv om det kunne være fristende å søke nye utfordringer. Jeg har en dansk agent som kom opp med noen muligheter både i Sverige og Danmark, men det ble altså Kolstad-forlengelse. Når vi nå skriver juni har veldig mange klubber gjort sine valg – og kjøp – så det er ikke godt å si hvor og om det åpner seg noen interessante muligheter. Hva som er helt sikkert, er at ambisjonen er å fortsette håndballkarrieren, sier Elias.

Kolstad Håndball takker Elias for hans engasjement og bidrag til klubben de siste årene. Samtidig ønsker vi ha lykke til videre, og håper han lykkes med å realisere sine sportslige ambisjoner i framtida.

TEKST: 
Tore Sæther / Kolstad Håndball

FOTO:
Anders Bergheim
Nidarosfoto