Adrian om THW Kiel – Kolstad

Adrian om THW Kiel

THW Kiel (Tyskland)

«Tradisjonsrik klubb med Europas kanskje beste hjemme-arena, Sparkassen-Arena. Den er utsolgt – alltid, og det vil si mellom 10 000 og 11 000 entusiastiske hjemmesupportere på tribunen. Har vunnet Final4 fire ganger, sist i 2019-20-sesongen, og har også fire tapte finaler på cv’en. Kjent for alltid å ha gode skandinaver på laget. Sander kommer jo derfra, Harald Reinkind og Petter Øverby er fortsatt der, og de to svenske landslagsspillerne Eric Johansson (kjent fra Elverum) og høyrekanten og storscoreren Niclas Ekberg, og venstrekanten Magnus Landin. Kiel, regjerende bundesligamester, er virkelig en tradisjonsrik klubb med høy status. Siste sesongs ligaseier var klubbens 23! Spennende nykommer er Færøyenes 21-årige playmaker Elias Ellefsen á Skipagøtu.»