Pressemelding fra Kolstad Håndball – Kolstad
FOTO: LARS R SKAUG // FOTOLARS

Pressemelding fra Kolstad Håndball

Kolstad Håndball og Janus Smarason har kommet til enighet om at Janus kan forlate klubben med umiddelbar virkning. 

Det er kjent at Kolstad Håndball er i en prosess der vi jobber med å redusere lønnskostnadene. I løpet av denne prosessen har agenten til Janus blitt kontaktet av flere internasjonale toppklubber, og vi har sagt at Janus får lov til å ha dialog med disse klubbene, gitt den situasjonen vi står i ift. økonomi.

Janus Smarason ba nylig om mulighet til å tre ut av sin kontrakt med Kolstad Håndball, fordi han har fått en unik mulighet til å spille SC Magdeburg, som nylig vant Machineseeker EHF Champions League.  

Janus har vært en meget viktig spiller for Kolstad Håndball i REMA 1000-ligaen denne sesongen, og var også tiltenkt en viktig rolle kommende sesong. Samtidig så har klubben mange gode alternativer i hans posisjon, og derfor har vi valgt å innfri hans ønske om å bli frigitt fra sin kontrakt med Kolstad Håndball. Vi opplever at både Janus og hans agent har opptrådt ryddig og profesjonelt i denne saken.

Vi ønsker å takke Janus for fantastisk innsats i Kolstad Håndball. Han ble av spillerne i REMA 1000-ligaen kåret både til Årets nykommer og Årets playmaker i sesongen 2022/2023, og har vært en viktig bidragsyter til at Kolstad Håndball har kommet dit de er nå. Vi kommer til å savne både spilleren og personen Janus Smarason.

Kolstad Håndball ønsker Janus Smarason lykke til i hans videre håndballkarriere, og er glade på hans vegne for at han fikk denne muligheten.

Alle spørsmål knyttet til denne pressemeldingen kan sendes til daglig leder Jostein Sivertsen. 

Tlfnr 90 15 15 68. E-post Jostein@kolstad-handball.no

FOTO: LARS R SKAUG // FOTLARS