Treningskamp Kolstad – GOG Håndbold – Kolstad

Treningskamp Kolstad – GOG Håndbold

Nå gleder vi oss veldig til å se dere alle igjen, og første mulighet er allerede fredag 04.august. I år som i fjor skal vi måle krefter mot GOG Håndbold som ble Dansk mester og Pokal mester i 2023. Det skal spilles to kamper i løpet av helgen i uke 31. Første kamp er fredag 04.august kl. 18:00 i Kolstad Arena. Andre kamp spilles søndag 06.august kl.11:30 i Kolstad Arena.

Vi håper dere alle ønsker å ta turen for å heie fram gutta våre i sesongoppkjøringen. Ta gjerne med familie, samarbeidspartnere eller venner. Om dere ønsker å ta med flere er det bare å si ifra så ordner vi dette. Det vil ikke bli vanlig VIP servering. Men våre fantastiske frivillige i kiosken lover at det vil være mulighet til å kjøpe vaffel og kaffe. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å støtte gutta våre i det som kommer til å bli en forrykende kamp.

Håper å se dere alle i Kolstad Arena.

Påmelding i link under:

Husk og huke av for begge kampene om du/dere kommer på begge.

Velkommen til Norges RÅESTE idrettsopplevelse!