Treningskamp Kolstad Håndball – Skanderborg Håndbold – Kolstad

Treningskamp Kolstad Håndball – Skanderborg Håndbold

Skanderborg tar turen til Trøndelag i uke 32, og vi skal spille to kamper mot laget som i Danmark kom på sjetteplass i ligaen. Kampene spilles fredag 11.august kl 19:30 i Stjørdalshallen og søndag 13.august kl 14:00 i Kolstad Arena.

Vi håper der ønsker å ta turen og heie frem gutta våre i sesongoppkjøringen. Ta gjerne med familie, samarbeidspartnere eller venner. Om dere ønsker å ta med flere er det bare å si ifra så ordner vi dette. Det vil ikke bli vanlig VIP servering. Men våre fantastiske frivillige i kiosken lover at det vil være mulighet til å kjøpe vaffel og kaffe. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å støtte gutta våre i det som kommer til å bli en forrykende kamp.

Håper å se dere alle i Stjørdalshallen og Kolstad Arena.

Påmelding i link under:

Husk og huke av for begge kampene om du/dere kommer på begge.

Billettpåmelding Kolstad – Skanderborg
Hvilken kamp påmeldingen gjelder