Oppdal-ungdommer møtte Kolstad-stjernene – Kolstad

Oppdal-ungdommer møtte Kolstad-stjernene

Kolstad-troppen er halvveis i den ukes lange treningsleiren på Oppdal. Etter halløkta i formiddag og lunsj, dro gjengen ned til Oppdals REMA 1000-butikk.

Der ventet butikksjef Frode Ledal og unge håndballere, de siste for å sikre seg autografer og selfies av spillerne som ble linet opp inngangspartiet på butikken, klare til å møte håndball-interesserte oppdalinger.

Butikksjef Frode Ledal er meget godt fornøyd med at konsernet har samarbeidsavtale med Kolstad Håndball – ikke bare fordi samboer Åse-Marie og datter Ida Marie er helt «toillat» interessert i håndball (selv er han mest sofa-tilskuer – foreløpig).

Butikksjef Frode Ledal og Kolstads salg- og partneransvarlig Markus Jønland sto klare til å ta imot håndball-ungdom som vil møte kolstadspillerne.

– REMA sitt engasjement i Kolstad påvirker oss på flere måter – ikke minst fordi deres toppidrettssatsing er forbilder for de unge her i Oppdal og gir de unge lyst til selv å være aktive. Det gjør det også enklere for oss kjøpmenn å sponse lokale klubber, sier butikksjefen og legger til:

– Vi har forresten fått mange positive tilbakemeldinger for håndballskolene Kolstad arrangerer.

Ettermiddagens seanse i REMA 1000-butikken i Oppdal sentrum hadde kjøpmann Frode gjort kjent både med en helsides annonse i avisa «Opp» og bruk av sosiale medier:

– Det var REMAs sponsorsjef Vidar Riseth som ringte meg og fortalte at Kolstad skulle ha treningsleir her på Oppdal og spurte om jeg var interessert i å lage et treff i butikken. Selvsagt ville jeg det. For «meg» gir det positive ringvirkninger at sunne forbilder kommer hit og hilser på mine kunder, smiler butikksjefen.


På ettermiddagens opplegg i REMA-butikken ble det også loddet ut signerte spilledrakter og kampbilletter. Mellom 40 og 50 unge møtte opp for å treffe håndball-stjernene. Og så ble det på parkeringsplassen utenfor butikken konkurrert i den erke-trønderske aktiviteten basse.