Utmerket treningsleir –  super service på Ladevollen – Kolstad

Utmerket treningsleir –  super service på Ladevollen

Fem dagers treningssamling på Oppdal er unnagjort og med veldig godt utbytte. Treningsuka i Oppdalshallen var uke nummer to for Kolstad-troppen etter at spillere og støtteapparat hadde avviklet en kort sommerferie.

Oppdalsuka har vært spekket med halløkter, styrke- og løpetrening. Trenerne har i tillegg hatt spillersamtaler på sin agenda.

Sosiale innslag har også stått på plakaten; quiz, dartspill blant annet. Quiz-turneringen endte med klar seier til kaptein Vetle Eck Aga sitt mannskap som i tillegg besto av Ole Martin Viken, Magnus Abelvik Rød og Henrik Ibsen.

Og så ikke å forglemme basse-turneringen. Det er nok ikke feil å si at trønderne i troppen hadde en viss fordel – bakgrunn – i denne øvelsen. Finalen ble for øvrig en ren familie-dyst med Erlend og Sander Sagosen. Den eldste sto igjen som vinner.

Ingeborg og Stein Terje Myran – vertsparet på Ladevollen – har servet kolstadtroppen på aller beste vis.

Kolstad-troppen har under denne treningsleiren vært innkvartert på REMA 1000 sitt flotte Ladevollen, et par-tre minutters kjøring utenfor Oppdal sentrum. Og Kolstad-troppen skrøt veldig av den måten vertsparet på Ladevollen, Ingeborg og Stein Terje Myran, tok imot dem og servet dem i hele denne uken.

Ikke noe å utsette på omgivelsene for sensommerens treningsleir.

Nå får Kolstad-spillerne en fridag i løpet av helgen, og så blir det fullt med håndballøkter før neste helgs (fredag og søndag) treningskamper mot det danske mesterlaget GOG.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther / Kolstad Håndball