Sesongens første treningskamp! – Kolstad

Sesongens første treningskamp!

Kolstad møter den danske mester GOG i et topp skandinavisk oppgjør fredag 04.08 og søndag 06.08 i Kolstad Arena.

To uker har kolstadspillerne vært samlet, testing, treningssamling og mange tøffe økter er allerede unnagjort. Vi spurte Sander Sagosen hvordan ser det egentlig ut?

– Jeg synes det ser lovende ut. Vi har fått mange gode, nye spillere. I tillegg er jeg imponert over spillerne som har vært her flere år og hva de presterer.

For ett år siden møtte vi GOG til to treningskamper. Det endte med ett tap og én uavgjort.

– Når vi nå på fredag og søndag skal opp mot danskenes mesterlag igjen, så er listen lagt høyt. Det blir som å gå inn i løvens hule. Når du vinner mesterskap i Danmark, er du het kandidat til å komme til Final4 i Champions League – en posisjon vi også har ambisjon om å nå. Danskene kommer med mange toppspillere. De har riktignok mistet Simon Pytlick (til Flensburg), men har blant andre rutinerte Morten Olsen, topp målvakt i svenske Tobias Thulin og storscorere som Aaron Mensing og Emil Madsen.

Og hva kan vi forvente av Kolstad?

– At vi står godt etablert i forsvar, viser at vi ønsker og kan være et kontringsfarlig lag og at vi er kreative offensivt, sier Sander og legger til:

– I de to kampene mot GOG nå, da skal ikke alt være perfekt – det ville ikke vært bra. 

Kolstad Håndball har byttet billettleverandør før denne sesongen. Billetter til alle kamper blir lagt ut på Eventim.no eller i Eventim Norge appen. De med sesongkort finner også sine billetter inne i appen.

Vi ønsker alle velkommen på kamp og oversikt over alle treningskamper ser dere i oversikten nedenfor