VIP – invitasjon serieåpning Kolstad – ØIF Arendal lørdag 26.August – Kolstad

VIP – invitasjon serieåpning Kolstad – ØIF Arendal lørdag 26.August

Kjære Kolstadpartnere, nå kastes endelig REMA 1000 – ligaen i gang.

Det er klart for sesongen 2023/2024 første seriekamp i REMA 1000 – ligaen, og vi tar i mot ØIF Arendal i Kolstad Arena lørdag 26. August kl. 16:45. ØIF Arendal gjorde en varierende forrige sesong hvor de tok seg til semifinalen i NM, men overraskende nok ikke nådde opp til sluttspillet. Det blir en vanvittig spennende kamp hvor vi gleder oss til å sammen se både gamle og nye favoritter i rødt.

Under sesongens første seriekamp ønsker vi å arrangere «vennevip». Vi oppfordrer dere som partnere til å invitere med en samarbeidspartner eller bedrift som dere tror vil elske satsningen og vårt partnerkonsept. Det vil bli god mat og drikke, matchdayintervju og masse hyggelig prat. Det vil også være anledning til å kjøpe øl og vin.

Program:

Kl 15.15: VIP-lokalet og búffet åpner.

Kl 16.30: Vi går inn i hallen for innløpningsshow

Kl 16.45: Kampstart Kolstad – ØIF Arendal

Påmeldingsfrist tirsdag 22. August.

Påmelding i skjemaet under: