BLI MED PÅ FOLKEFESTER I TRONDHEIM SPEKTRUM NÅR KOLSTAD SPILLER I EHF CHAMPIONS LEAGUE – Kolstad

BLI MED PÅ FOLKEFESTER I TRONDHEIM SPEKTRUM NÅR KOLSTAD SPILLER I EHF CHAMPIONS LEAGUE

Verdens beste håndballspillere og verdens beste håndballklubber kommer snart til Trondheim Spektrum. Våre egne Kolstad-stjerner skal lyse opp i høstmørket, og vi skal igjen fylle Trondheim Spektrum med 9000 elleville tilskuere.  

Kolstad Håndball har trukket drømmemotstandere gjennom hele gruppespillet. Våre syv hjemmekamper i Trondheim Spektrum blir mot selveste THW Kiel (GER), Paris Saint Germain (FRA), Aalborg (DEN), Kielce (POL), Pick Szeged (HUN), Zagreb (CRO) og Pelister (MKD). Sander Sagosens tidligere arbeidsgiver, THW Kiel, er verdens største og beste håndballklubb gjennom tidene. Både Paris og Kielce spilte Final 4 i Champions League forrige sesong. Aalborg har vært Nordens beste håndballklubb i mange år, og kommer med store profiler som Mikkel Hansen og Niklas Landin. Allerede i første hjemmekamp torsdag 21. september kl. 18.45 møte vi Kielce, som mange mener er verdens beste håndballklubb. Aldri før har vi fått se så mange verdensklassespillere på en og samme tid på norsk jord. Kan våre Kolstad-stjerner hamle opp med verdens beste lag? 

Alle 5 hjemmekamper før jul er allerede spikret, mens de siste to hjemmekampene etter jul spikres snart. Men vi kan allerede nå si at det er onsdag og torsdag kl. 18.45 som gjelder når vi tar imot de beste lagene i verden i Trondheim Spektrum. 

Vi kommer til å selge billettpakker som inkluderer alle 7 hjemmekampene i Champions League. Det er først tett opptil kampene det vil bli muligheter for å kjøpe enkeltbilletter, hvis kampene ikke er utsolgt allerede. Evt. enkeltbilletter til alle kampene vil selvsagt være betydelig dyrere enn billettpakker. Vi forventer enorm pågang på billettene, så det er all grunn til å sitte klar når vi har billettslipp fredag 25. august kl. 10.00 på Eventim.no. 

Merk at vi har flere priskategorier, og at det vil være priser som er tilpasset alle budsjetter. De som ønsker det kan også utsette eller dele opp betalingen gjennom å velge Klarna. Barn og student/honnør vil få rabatterte priser. Hvis du kjøper en billettpakke, og det viser seg at du blir forhindret fra å dra på en kamp eller 2, så kan du gi billetten din videre til noen andre.