REMA 1000-billetter til Kolstad – ØIF Arendal – Kolstad

REMA 1000-billetter til Kolstad – ØIF Arendal

Nå kastes REMA 1000-ligaen endelig i gang på lørdag 26. august kl.16.45 i Kolstad Arena. Vi møter topplaget ØIF Arendal allerede i første serierunde, og alt tyder på at dette kan bli jevnt og spennende. Vår Generalpartner REMA 1000 sponsor gratis inngang til spillere og trenere fra klubber i Trøndelag!

Dette blir første kampen til Sander Sagosen, Gøran Johannessen, Magnus Abelvik Rød, Erlend Johnsen og Martin Hernes Hovde. Brannbamsen Bjørnis kommer også på besøk før kampen. REMA 1000 er kampsponsor, og de ønsker å sponse inngang til spillere og trenere på breddelag i Trøndelag. Det er begrenset med plass og førstemann til mølla. Billettene må hentes ut senest kl. 15:45 i Kolstad Arena.

Påmeldingen er stengt!

Fortsatt ledige billetter for salg på Eventim.no

Velkommen til kamp!