Påmelding til Kolstad-ØIF Arendal – Kolstad

Påmelding til Kolstad-ØIF Arendal

Vi har gleden av å invitere deg på serieåpning i Kolstad Arena. Kom se Sander Sagosen og de andre Kolstad-stjernene mot medaljekandidaten ØIF Arendal.

Kolstad Håndball har satt i gang tidenes håndballsatsing i Norge, og har hentet hjem landslagsspillere som Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød, Gøran Johannessen, Torbjørn Bergerud og Magnus Gullerud. På lørdag skal disse guttene måle krefter mot ØIF Arendal, som har vært i toppen av REMA 1000-ligaen i mange sesonger.

Før kampen får vi besøk av Brannbamsen Bjørnis, og vi lover masse god underholdning både på og utenfor banen.

Meld dere på i skjemaet under innen fredag kl. 12.00 for å sikre dere billetter. Dere kan bestille inntil 4 billetter, så ta gjerne med venner eller familie. Vi har et begrenset antall plasser, så hvis det blir fullt må vi dessverre stenge påmeldinga.

Tilbudet om gratis billetter til Kolstad-ØIF Arendal er dessverre fulltegnet!